НАПІВФАБРИКАТИ ІЗ КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ

Напівфабрикати із кисломолочного сиру

Напівфабрикати, виготовлені із кисломолочного сиру, мають хімічний склад, наведений у табл. 1.
Таблиця 1. Хімічний склад сирних страв, %
Продукт
Вода
Білки
Жири
Вуглеводи
Клітко-
вина
Органічні
кислоти
Зола
Моно- і дисахариди
крохмаль
Сирники з сиру
кисломолочного
55,5
17,6
11,3
1,6
10,6
Сліди
1,0
2,3
з сиру кисломолочного
61,0
18,9
3,3
1,9
10,6
Сліди
1,3
2,3
Сирники із моркви
55,8
13,8
10,7
9,8
8,1
0,2
0,8
2,0

59,3
14,6
4,8
10,2
8,1
0,2
0,9
2,0
Сирники з сиру
кисломолочного і картоплі
61,3
11,9
7,7
1,6
14,5
0,4
0,6
2,1

64,8
12,6
3,0
1,9
14,4
0,4
0,8
2,1
Пудинг із напівжирного сиру кисломолочного (запечений)
51,7
13,9
9,6
14,7
6,4
0,3
0,9
2,2
Пудинг зі знежиреного сиру кисломолочного (запечений)
56,3
14,9
3,5
15,1
6,4
0,3
1,0
2,2
Запіканка із напівжирного
сиру кисломолочного
53,9
16,4
11,7
7,8
6,3
Сліди
0,8
2,3
Запіканка із знежиреного
сиру кисломолочного
59,7
17,6
4,2
8,3
6,3
Сліди
1,1
2,3
Вареники ліниві з напівжирного сиру кисломолочного
66,7
13,8
7,3
1,2
8,3
Сліди
0,7
1,8
Вареники ліниві зі знежиреного сиру кисломолочного
71,5
14,7
1,2
1,6
8,3
Сліди
0,9
1,8

Вміст мінеральних речовин, вітамінів та їх енергетичну цінність у стравах із сиру кисломолочного подано в табл. 2.

Таблиця 2. Вміст мінеральних речовин, вітамінів та їх енергетичну цінність у стравах із сиру кисломолочного

Продукт
Мінеральні речовини
Вітаміни
Енергетична
цінність,
кДж/100 г
Na
K
Ca
Mg
P
Fe
A
b-ка-ротин
B1
B2
PP
C
Сирники з сиру
кисломолочного
549
138
163
28
229
0,79
0,05
0,04
0,07
0,27
0,74
0,3
937
з сиру кисломолочного
552
143
121
29
200
0,66
0,01
0,01
0,05
0,25
0,78
0,3
670
Сирники із моркви
425
145
131
27
187
0,8
0,05
1,66
0,07
0,23
0,72
0,7
937

427
149
101
28
165
0,7
0,02
1,64
0,07
0,21
0,76
0,7
737
Сирники з сиру кисломолочного і картоплі
422
323
103
27
169
0,9
0,04
0,04
0,10
0,20
1,02
4,4
766

424
326
79
27
152
0,9
0,02
0,02
0,10
0,19
1,05
4,4
607
Пудинг із напівжирного сиру кисломолочного (запечений)
442
187
131
22
188
0,9
0,06
0,03
0,06
0,22
0,49
0,2
954
Пудинг із знежиреного сиру кисломолочного (запечений)
444
190
101
23
166
0,8
0,03
0,01
0,06
0,21
0,52
0,2
749
Запіканка із напівжирного
сиру кисломолочного
567
122
152
23
210
0,6
0,06
0,04
0,05
0,25
0,51
0,3
967
Запіканка зі знежиреного
сиру кисломолочного
569
127
114
23
183
0,5
0,02
0,02
0,05
0,24
0,56
0,3
716
Вареники ліниві з
напівжирного сиру кисломолочного
418
106
111
21
179
0,7
0,05
0,02
0,06
0,21
0,54
0,2
674
Вареники ліниві зі
знежиреного сиру кисломолочного
400
109
84
21
158
0,6
0,02
Сліди
0,06
0,19
0,57
0,2
469

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ХІМІЧНИЙ СКЛАД, ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА, МАСЛЯНКИ ТА МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ

ТЕПЛОФІЗИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВЕРШКОВОГО МАСЛА

ПРОСТОКВАША