ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ВЕРШКІВ

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ВЕРШКІВ

Харчову й енергетичну цінність пастеризованих і стерилізованих вершків наведено у табл. 1.
Таблиця 1. Хімічний склад та енергетична цінність питних видів вершків
Вершки пастеризовані
та стерилізовані
жирністю, %
Масова частка, %
Енергетична
цінність,
кДж/кг
вологи
білка
жиру
лактози
органічних
кислот
золи
10
82,2
3,0
10,0
4,0
0,17
0,6
4940
20
72,8
2,8
20,0
3,7
0,17
0,5
8580
35
59,0
2,5
35,0
3,0
0,14
0,4
14100


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ХІМІЧНИЙ СКЛАД, ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА, МАСЛЯНКИ ТА МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ

ТЕПЛОФІЗИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВЕРШКОВОГО МАСЛА

ПРОСТОКВАША