ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ

Харчову та енергетичну цінність пасти ацидофільної наведено у табл. 1, а молочно-білкової пасти «Здоров’я» - у табл. 2.

Таблиця 1. Харчова та енергетична цінність пасти ацидофільної

Паста ацидофільна
Вміст основних харчових речовин у 100 г продукту, г
Енергетична
цінність,
кДж/100 г
Вода
Білки
Вуглеводи
8%-ї жирності
60
6,6
25,4
3591
4%-ї жирності
70
5,5
20,5
2436
Нежирна
80
6,5
12,5
1297


Таблиця 2. Харчова та енергетична цінність молочно-білкової пасти «Здоров’я»

Паста
Вміст основних харчових речовин у 100 г продукту, г
Енергетична
цінність,
кДж/100 г
Вода
Білки
Вуглеводи
лактоза
сахароза

5%-ї жирності
81
11,4
2,0
1787
5%-ї жирності солодка
69
10,4
1,5
15,0
2629
Нежирна
85
11,0
2,0
996
Плодово-ягідна нежирна
75
9,0
1,5
15,0
1038


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ХІМІЧНИЙ СКЛАД, ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА, МАСЛЯНКИ ТА МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ

ТЕПЛОФІЗИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВЕРШКОВОГО МАСЛА

ПРОСТОКВАША