СУХІ СУМІШІ ДЛЯ МОРОЗИВА
Сухі суміші для морозива
Сучасний асортимент сухих сумішей
для морозива досить широкий.
Органолептичні показники сухих
сумішей для морозива наведено у табл. 1.
Таблиця 1. Органолептичні показники сухих сумішей для морозива
Показник
|
Характеристика
|
Смак і запах
|
Чистий солодкий, з вираженою
пастеризацією без сторонніх присмаків і запахів. Для сумішей з наповнювачами
– з присмаком наповнювача
|
Консистенція
|
Дрібний сухий порошок.
Допускається наявність кристалів цукру і грудочок, які легко розсипаються під
механічним впливом
|
Колір
|
Білий з кремовим відтінком або
зумовлений внесеним наповнювачем
|
Фізико-хімічні показники основних
видів сухих сумішей для морозива на молочній основі подано у табл. 2.
Таблиця 2. Фізико-хімічні показники основних видів сухих сумішей для морозива на
молочній основі
Суха суміш
|
Масова частка, %
|
Кислотність відновленої суміші, ºТ
|
Індекс розчинності, см3 сирого осаду, не більше ніж
|
||
вологи, не більше ніж
|
жиру, не менш як
|
цукру, не менш як
|
|||
Пломбір “Домашній”
|
4,0
|
41,7
|
31,1
|
24
|
0,7
|
Вершкова
|
4,0
|
27,0
|
38,9
|
24
|
0,7
|
Молочна
|
4,0
|
11,0
|
48,9
|
24
|
0,7
|
Коментарі
Дописати коментар