СУХІ СУМІШІ ДЛЯ МОРОЗИВА

Сухі суміші для морозива

Сучасний асортимент сухих сумішей для морозива досить широкий.
Органолептичні показники сухих сумішей для морозива наведено у табл. 1.
Таблиця 1. Органолептичні показники сухих сумішей для морозива
Показник
Характеристика
Смак і запах
Чистий солодкий, з вираженою пастеризацією без сторонніх присмаків і запахів. Для сумішей з наповнювачами – з присмаком наповнювача
Консистенція
Дрібний сухий порошок. Допускається наявність кристалів цукру і грудочок, які легко розсипаються під механічним впливом
Колір
Білий з кремовим відтінком або зумовлений внесеним наповнювачем

Фізико-хімічні показники основних видів сухих сумішей для морозива на молочній основі подано у табл. 2.

Таблиця 2. Фізико-хімічні показники основних видів сухих сумішей для морозива на молочній основі
Суха суміш
Масова частка, %
Кислотність відновленої суміші, ºТ
Індекс розчинності, см3 сирого осаду, не більше ніж
вологи, не більше ніж
жиру, не менш як
цукру, не менш як
Пломбір “Домашній”
4,0
41,7
31,1
24
0,7
Вершкова
4,0
27,0
38,9
24
0,7
Молочна
4,0
11,0
48,9
24
0,7



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ХІМІЧНИЙ СКЛАД, ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА, МАСЛЯНКИ ТА МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ

ТЕПЛОФІЗИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВЕРШКОВОГО МАСЛА

ПРОСТОКВАША